Kabeh Kategori
ENEN

Omah>PRODUCTS>PASAR AS>Fountains>200 gram banyu mancur

Kembang Api Fountain Malam Natal

DESCRIPTION PRODUK:
200 g banyu mancur

SKU:LK1001

Kategori: kembang api banyu mancur 200 gram, kembang api konsumen 1.4G

Rincian cepet
Item Ora.LK1001packing:9 / 1
Description:Wengi NatalCBM:0.067
Koleksi:200g kembang api banyu mancurKelas transportasi:UN0336 1.4G
Duration:100secKode HS:3604100000
bentuk:CylinderMOQ:100 karton
Brand:Deleng Kembang ApiPapan asal:Liuyang, China


FAQ

Q: Apa sampeyan duwe pabrik?

A: Kita 100% integrasi pabrik lan perdagangan.


Q: Suwene iku njupuk kanggo produksi?

A: Biasane diwiwiti kanthi nampa simpenan, butuh udakara 30 dina kanggo ngrampungake produksi.


T: Apa sampeyan MOQ?

A: Saben item paling 50 karton kanggo takon.


Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: First, sistem kontrol kualitas poto, kanggo nggawe manawa kabeh bakal ok, sadurunge saben langkah, tim kita bakal pindhah lan mriksa produksi,

kapindho, pengawasan customer, pungkasan, mriksa CIQ.

PANALITEN