Kabeh Kategori
ENEN

Omah>PRODUCTS>PASAR GLOBAL>Fountains

Elang Traveling Fountain Kembang Api

DESCRIPTION PRODUK:
YFT-083 punika mercon etuking multi-tabung karo 45 detik efek macem-macem.

SKU: YFT-083

Kategori: kembang api banyu mancur, kembang api konsumen 1.4G, banyu mancur multi-tabung

Rincian cepet
Item Ora.YFT-083packing:40 / 1
Description:Elang Traveling Fountain Kembang ApiCBM:0.05
Koleksi:Multi-tabung FountainKelas transportasi:UN0336 1.4G
Duration:45secKode HS:3604100000
Ukuran produk:8.5 * 22.5cmMOQ:50-100 karton
Produsen:Kembang api juaraPapan asal:Liuyang, China


FAQ

Q: Apa sampeyan duwe pabrik?

A: Kita 100% integrasi pabrik lan perdagangan.


Q: Suwene iku njupuk kanggo produksi?

A: Biasane diwiwiti kanthi nampa simpenan, butuh udakara 30 dina kanggo ngrampungake produksi.


T: Apa sampeyan MOQ?

A: Saben item paling 50 karton kanggo takon.


Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: First, sistem kontrol kualitas poto, kanggo nggawe manawa kabeh bakal ok, sadurunge saben langkah, tim kita bakal pindhah lan mriksa produksi, 

kapindho, pengawasan customer, pungkasan, mriksa CIQ.

PANALITEN