Kabeh Kategori
ENEN

Omah>NEWS

Seragam Anyar Juara Kembang Api Kanggo 2022

Wektu: 2021-08-19 Hit 132

Bubar iki, Champion Fireworks ngrilis seragam anyar kanggo 2022. Kaos polo putih. Ing latar mburi pandemi global COVID-19, Champion Fireworks pengin nggawe owahan kanggo ngadhepi tantangan kanthi luwih percaya diri. Kita pitados bilih kembang api bakal madhangi saben langit ing saindenging jagad maneh.

Seragam anyar Juara Kembang Api