Kabeh Kategori
ENEN

Omah>PRODUCTS>PASAR UE>Rockets

Paket Roket Aneka 12 PCS

DESCRIPTION PRODUK:
5 * Titanium Golden Coco karo Peony biru; 4 * Brocade makutha karo biru peony lan abang strobo; 3 * Abang ijo biru peony karo strobo putih.

SKU:CFRO8032

Kategori: kembang api roket, kembang api 1.3G, kembang api F2

Rincian cepet
Item Ora.CFRO8032packing:10 / 12
Description:Paket Roket Aneka 12PCSNomer CE:2806-F2-0035XX
Koleksi:Rocket merconNEC:194g
Efek:Efek bledosanKategori:F2
Kelas transportasi:UN0335 1.3GMOQ:50-100 karton
Produsen:Kembang api juaraPapan asal:Liuyang, China


PRODUKSI FIREWORKS


FAQ

Q: Apa sampeyan duwe pabrik?

A: Kita 100% integrasi pabrik lan perdagangan.


Q: Suwene iku njupuk kanggo produksi?

A: Biasane diwiwiti kanthi nampa simpenan, butuh udakara 30 dina kanggo ngrampungake produksi.


T: Apa sampeyan MOQ?

A: Saben item paling 50 karton kanggo takon.


Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: First, sistem kontrol kualitas poto, kanggo nggawe manawa kabeh bakal ok, sadurunge saben langkah, tim kita bakal pindhah lan mriksa produksi,

kapindho, pengawasan customer, pungkasan, mriksa CIQ.

PANALITEN