Kabeh Kategori
ENEN

Omah>PRODUCTS>PASAR GLOBAL>Lilin Romawi

Gatling Fireworks 688 dijupuk

DESCRIPTION PRODUK:
Barrage saka flaming colored werni, chrys lan laporan. Super star mercon produk ing taun anyar. Hot sade ing China, Malaysia lan pasar USA.

SKU:CFG688

Kategori: kembang api gatling gun, kembang api lilin roman, kembang api konsumen 1.4G, kembang api kembang api sing nggumunake perak

Rincian cepet
Item Ora.CFG688packing:12 / 1
Description:Gatling Fireworks 688 dijupukCBM:0.05
Jeneng liyane:Happy boom kembang perak crackling udanGW:25kg
Efek:Barrage saka flaming colored werni, chrys lan laporan MOQ:100 karton
Koleksi:1.4G konsumen merconPapan asal:Liuyang, China
Price:Regane grosir pabrikIstilah pembayaran:Dening T / T


PANALITEN