Kabeh Kategori
ENEN

Omah>PRODUCTS>PASAR UE>Spinner

Eagle Eye

DESCRIPTION PRODUK:
Iku muter munggah ing udhara karo singsot, emit udan saka sparks.

SKU: CFW504A

Kategori: kembang api spinner, kembang api konsumen 1.4G

Rincian cepet
Item Ora.CFW504Apacking:36 / 6
Description:Kembang Api Eagle EyeCBM:0.056
Koleksi:Kembang api SpinnerGW:14KG
Efek:Muter munggah langit karo sparksKode HS:3604100000
ADR:UN0336 1.4GMOQ:50-100 karton
Nomer CE:2806 - F2 - 003450Papan asal:Liuyang, China


Kaluwihan

1. Duwe akeh pabrik kembang api, nyepetake wektu produksi, nyedhiyakake pangiriman kanthi cepet.

2. Kontrak Nilai, nindakake bisnis kanthi mupangat lan kesetaraan.

3. Kita gelem nyerahake bathi kanggo ndhukung pelanggan kanggo nggedhekake pasar.

PANALITEN